PRODUKTER

RESURSER

Kontakt

Har du tips på kampanjer eller rabatter som saknas eller har ärenden angående affiliering etc så skicka gärna ett mail till kontakt@gymfynd.se:

Obs! Vi finns även på: Facebook & Twitter

Vi samarbetar med SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg


Om oss

Vår vision: Att vara den givna sidan man först vänder sig till inför ett produktköp inom gym, hälsokost och träning i allmänhet!

Gymfynd.se drivs av ett par genuina gymfantaster. Vi fick idén att starta denna sida under en period då hushållsbudgeten var liten, men det sista vi ville dra in på var träningen och träningsresultaten...

Detta ledde till en jakt på billigaste proteinet och snart framkom det exakt hur väldans många butiker det fanns som sålde kosttillskott. När vi märkte det finns så många fler butiker än de enstaka vi normalt handlade ifrån så insåg vi att en tjänst online som sammanställer de bästa erbjudandena från alla dessa sidor borde vara något konsumenter gärna skulle vilja ta del av.

Vi har därmed utformat tjänsten till att inkludera den informationen vi själva vill ha, för att på bästa sätt kunna göra hemsidan så relevant som möjligt för alla som tränar likt oss själva.

/Team Gymfynd.se

VECKANS SUPERDEAL!

Just nu får du 10% rabatt på allt hos Maxim.se om
du följer länken nedan och använder rabattkoden
"maxim10"

Detta är av gymfynd.se utvalda annonser som vi anser är relevanta

Tipsa gärna dina vänner om denna sida!