PRODUKTER

RESURSER

Kontakt

Har du tips på kampanjer eller rabatter som saknas eller har ärenden angående affiliering etc så skicka gärna ett mail till kontakt@gymfynd.se:

Obs! Vi finns även på: Facebook & Twitter

Vi samarbetar med SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg


billigaste kosttillskotten

Tidsbegränsat erbjudande!

Följ länken till höger och använd rabattkoden "nutrilett10" för att få 10% rabatt på ALLT hos Nutrilett. Nutrilett är störst inom viktminskning!

BMI-kalkylator

BMI (Body Mass Index) eller kroppsmasseindex är den mest utbredda och accepterade måttenheten för att bedömma om man har en sund kroppsvikt. BMI står för Body Mass Index. BMI ger en mer precis bild huruvida du har en sund kroppsvikt än att bara titta på din vikt, eftersom det också tar med din längd i beräkningen. En vidare och mer teknisk beskrivning av BMI kan man läsa här.

Disclaimer: BMI är trots allt inte 100 procent pålitligt. Det tar inte hänsyn till att vissa människor har en mycket stor muskelmassa och/eller en väldigt kraftig och bred benstruktur vilket leder till att de kan väga för mycket enligt BMI. Detta utan att faktiskt ha särskilt mycket fett på kroppen.

Powered by BMI Calculator

BMR-kalkylator

BMR (Basal Metabolic Rate) även kallat basalmetabolism på svenska, är ett uttryck för hur mycket energi kroppen gör av med i viloläge under ett dygn. Det är med andra ord energimängden din kropp kräver för att hålla igång vitala organ och processer utan att någon fysisk aktivitet utförs. Basalmetabolismen varierar från person till person och styrs delvis av arvsmassan. Det som påverkar är bland annat hur bra kroppen är på att ta upp mat, lagra och förbränna den. Basalmetabolismen är generellt högre för män än för kvinnor. En mer utförlig beskrivning och lista med hur mycket energi kroppen förbrukar vid olika sorters fysisk aktivitet finns här.

Powered by BMR Calculator

VECKANS SUPERDEAL!

Just nu får du 10% rabatt på allt hos Maxim.se om
du följer länken nedan och använder rabattkoden
"maxim10"

Detta är av gymfynd.se utvalda annonser som vi anser är relevanta

Tipsa gärna dina vänner om denna sida!